Activiteiten 2021

Fietszoektocht 2021

Onze fietszoektocht was een succes! Er werden maar liefst 45 formulieren ingediend met antwoorden, waarvan 15 foutloos. Benieuwd of jij een van de winnaars bent? Kijk dan snel naar de uitslag! De juiste antwoorden op de vraag kan je hier vinden.

Proficiat aan alle winnaars en dank aan alle deelnemers! We zien jullie graag volgend jaar terug!

 

De Kromme (brug) party

!!Geannuleerd!!

Helaas stellen we vast dat corona duidelijk nog niet helemaal weg is bij het brede publiek. Door de weinige respons hebben we beslist de party af te gelasten. Iedereen die reeds een kaart in zijn bezit heeft mag ons contacteren of de kaart terug brengen waar hij deze kocht, en krijgt het geld terugbetaald.

De gekende wijkfeesten van het handelscomité krijgen vanaf dit jaar een nieuw programma. Op zaterdag 02/10/2021 organiseert de vzw De Kromme (brug) Party, de meest amusante avond van het jaar!

Bovendien kan u genieten van een VIP-arrangement met catering verzorgd door “aan tafel met Amaryllis”, voor 110 euro per persoon. Het ideale moment om de connectie met uw personeel, klanten en vrienden te versterken. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om inkoopkaarten te kopen los van het VIP-arrangement, aan 25 euro per persoon.

Inschrijven kan via mail naar info@overdekrommebrug.be met de vermelding van de gewenste keuze (VIP of losse inkoopkaarten) en het aantal personen.

Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Dit evenement blijft onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

 

Voor meer informatie kan u mailen naar info@overdekrommebrug.be
of bellen naar 09/386.98.52